Τηλεφωνικές παραγγελίες  +30 2310 282781

Περούκες, Τρέσες, Extensions DigiBeauty

Blog

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα Νυφικών χτενισμάτων

Νυφικά χτενίσματα με όλα τα μαλλιά κάτω Πλεονεκτήματα:  - Υπέροχο αποτέλεσμα, υπέροχες φωτογραφίες. Όσο μεγαλύτερο είναι το μήκος των μαλλιών σας τόσο πιο εντυπωσιακό είναι και το αποτέλεσμα. Μπορείτε να προσθέσετε εύκολα επιπλέον μήκος με τρέσες ή extensions. - Άνεση: Δεν χρειάζεται να έχετε στο κεφάλι σας ένα σωρό τσιμπιδάκια που «τραβούν» τα μαλλιά σας και στο τέλος της ημέρας έχετε πονοκέφαλο. - Δεν φοβάστε μη «φύγει καμία τρίχα» από τον πολύ εξεζητημένο κότσο που κάνατε. Τα μαλλιά κάτω «επιτρέπεται» να κουνηθούν αν φυσήξει και λίγο αεράκι. Μειονεκτήματα: - Το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι ότι αυτό το στυλ είναι το λιγότερο «προβλέψιμο» για ένα γάμο. Από τη στιγμή που τα μαλλιά δεν είναι «στερεωμένα» με τσιμπιδάκια μπορεί ξαφνικά μια μπούκλα να «πετάξει» διαφορετικά σε μια φωτογραφία. Επίσης, στο τέλος της ημέρας (στη δεξίωση) μπορεί οι μπούκλες να «πέσουν» και το όλο χτένισμα να δείξει ακατάστατο και ατημέλητο.

Νυφικά χτενίσματα με τα μισά μαλλιά πάνω Πλεονεκτήματα:  - Συνδυάζει το υπέροχο αποτέλεσμα της μακριάς μπούκλας με την ασφάλεια που προσφέρει το στερέωμα με τσιμπιδάκια. - Συνήθως είναι πιο εύκολο να τοποθετηθούν αξεσουάρ μαλλιών σε αυτό το στυλ από ότι με όλα τα μαλλιά κάτω - Από τη στιγμή που τα μισά μαλλιά είναι στερεωμένα με τσιμπιδάκια το χτένισμα είναι πιο πιθανό να κρατήσει για όλη την ημέρα Μειονεκτήματα: -Τα ίδια μειονεκτήματα με την προηγούμενη κατηγορία αλλά σε μικρότερο βαθμό

Νυφικά χτενίσματα με όλα τα μαλλιά πάνω Πλεονεκτήματα:  - Υπέροχο και «επίσημο» αποτέλεσμα. Όλα τα χτενίσματα αυτής της κατηγορίας δίνουν ένα «επίσημο» τόνο που είναι πολύ κατάλληλος για την ημέρα του γάμου σας. - Υπέροχες φωτογραφίες και video - Μεγάλη σταθερότητα που σας δίνει την ασφάλεια ότι το χτένισμα θα κρατήσει όλη την ημέρα. Μειονεκτήματα: -Μερικά από αυτά τα χτενίσματα δίνουν πολύ έμφαση στο πίσω μέρος με αποτέλεσμα να δείχνουν ένα «φτωχό» μπροστινό μέρος -Αν έχετε πολύ και πυκνό μαλλί είναι πιθανό να σας κουράσει ένα τέτοιο χτένισμα γιατί θα χρειαστεί να έχετε ένα εκατομμύριο τσιμπιδάκια στο κεφάλι σας

Νυφικά χτενίσματα με τα μαλλιά στο πλάι Πλεονεκτήματα:  - Δείχνουν υπέροχα στις φωτογραφίες από το μπροστά μέρος - Διατηρούν και τα πλεονεκτήματα του στυλ «μισά μαλλιά πάνω» Μειονεκτήματα: - Μπορεί να σας φανούν άβολα μετά από κάποια στιγμή. Πολλά από αυτά τα χτενίσματα έχουν το «δέσιμό» τους χαμηλά στον αυχένα ή κοντά στο αυτί σας και αυτό μπορεί να είναι ενοχλητικό για πολλές ώρες. - Οι φωτογραφίες από την πλευρά που δεν έχετε τα μαλλιά σας μπορεί να δείξουν πιο «φτωχές» σε σύγκριση με την πλευρά που έχετε τα μαλλιά σας.

Μια τελευταία συμβουλή: Αν είναι δυνατό δοκιμάστε τα «δοκιμαστικά» χτενίσματα σε παρόμοιες με το γάμο σας συνθήκες. Μια καλή πρακτική είναι να κάνετε ίδιο ή παρόμοιο χτένισμα σε ένα άλλο γάμο που θα είστε καλεσμένη για να δείτε αν σας «κούρασε», πως ήταν οι φωτογραφίες κλπ.

DigiBeauty
comments powered by Disqus