Τηλεφωνικές παραγγελίες  +30 2310 282781

Περούκες, Τρέσες, Extensions DigiBeauty

Blog

Hair Extensions: Μύθοι & Αλήθειες

Με τα τουφάκια hair extensions και τις τρέσες μπορείτε να αποκτήσετε τα πλούσια και μακριά μαλλιά που πάντα ονειρευόσασταν. Στην αρχή τα χρησιμοποιούσαν οι celebrities, ηθοποιοί, τραγουδίστριες και γενικά οι γυναίκες που χρειαζόταν μια εντυπωσιακή εμφάνιση λόγω του επαγγέλματός τους. Στη συνέχεια έγιναν απαραίτητο αξεσουάρ σε κοινωνικά γεγονότα (γάμοι, βαπτίσεις κλπ) και σήμερα έχουν μπει στην καθημερινή ζωή κάθε γυναίκας.

Ακούγονται και γράφονται πάρα πολλά για τα Hair Extensions και σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσουμε να διαχωρίσουμε τους «Μύθους» από τις «Αλήθειες».

Μύθος ή Αλήθεια; Τα extensions & Τρέσες από φυσική τρίχα δεν παθαίνουν τίποτα Τι πρέπει να ξέρετε: Τα extensions & τρέσες από φυσική τρίχα έχουν όλα τα πλεονεκτήματα και κινδύνους που έχουν και τα κανονικά σας μαλλιά. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τα βάψετε, να τα ισιώσετε ή να τα κάνετε μπούκλες και γενικά να εφαρμόσετε το αγαπημένο σας styling. Αν όμως δεν τα περιποιηθείτε σωστά μπορεί να τα δείτε αφυδατωμένα, μπερδεμένα, με χωρισμένες άκρες ή και κατεστραμμένα, όπως ακριβώς θα συμβεί και στα κανονικά σας μαλλιά αν δεν τα προσέχετε. Μάλιστα, τα extensions κινδυνεύουν πολύ περισσότερο από τα μαλλιά σας επειδή δεν «τρέφονται» από κάποια ρίζα του τριχωτού του κεφαλιού σας (όπως συμβαίνει με τα κανονικά σας μαλλιά). Είναι λοιπόν «Μύθος» ότι τα φυσικά extensions δεν παθαίνουν τίποτα

Μύθος ή Αλήθεια; Η μόνιμη τοποθέτηση καταστρέφει τα δικά σας μαλλιά Τι πρέπει να ξέρετε για τα τουφάκια extensions: Αν επιλέξετε να κάνετε μόνιμη τοποθέτηση με τη μέθοδο της κερατίνης θα πρέπει ο επαγγελματίας που θα τοποθετήσει και αφαιρέσει (αργότερα) τα τουφάκια να είναι εξειδικευμένος και έμπειρος. Διαφορετικά υπάρχει πράγματι κίνδυνος να καταστραφούν τα δικά σας μαλλιά στα σημεία συγκόλλησης. Αν όμως ο επαγγελματίας είναι έμπειρος δεν κινδυνεύουν καθόλου τα μαλλιά σας. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε τη μέθοδο τοποθέτησης με micro-rings για να μη διατρέξετε κανένα κίνδυνο Τι πρέπει να ξέρετε για τις τρέσες: Η μέθοδος της μόνιμης τοποθέτησης με ράψιμο της τρέσας στα δικά σας μαλλιά περιορίζει τον αερισμό των μαλλιών σας στα σημεία του ραψίματος. Είναι προτιμότερο να επιλέγετε τη μέθοδο μόνιμης τοποθέτησης με micro-rings που αναφέραμε παραπάνω. Στα καταστήματα DigiBeauty μπορείτε να κάνετε  τοποθέτηση extensions & τρεσών χωρίς να κινδυνεύσουν τα μαλλιά σας. Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@digibeauty.eu ή στα τηλέφωνα 2108066007 (Μαρούσι), 2111835022 (Δάφνη), Περιστέρι (2105789842), 2310282781 (Θεσσαλονίκη), Βόλος (2421025140)

Είναι «Μύθος» ότι η μόνιμη τοποθέτηση καταστρέφει τα μαλλιά σας

Μύθος ή Αλήθεια; Η μόνιμη τοποθέτηση έχει κόστος συντήρησης Τι πρέπει να ξέρετε: Η μόνιμη τοποθέτηση  - με όποια μέθοδο και να γίνει – έχει ως αποτέλεσμα να στερεώσει τις τρέσες ή τα τουφάκια κοντά στις ρίζες των δικών σας μαλλιών. Αυτό σημαίνει ότι μόλις μεγαλώσουν τα μαλλιά σας θα χρειαστεί να τα αφαιρέσετε και να τα τοποθετήσετε και πάλι κοντά στις ρίζες σας. Είναι λοιπόν «Αλήθεια» ότι η μόνιμη τοποθέτηση έχει κόστος συντήρησης.  

Μύθος ή Αλήθεια; Αν δεν κάνω μόνιμη τοποθέτηση στην τρέσα μου θα μου κρατήσει περισσότερο καιρό Τι πρέπει να ξέρετε: Η διάρκεια ζωής στις τρέσες μαλλιών εξαρτάται από την περιποίηση και τη χρήση. Αν έχετε κάνει μόνιμη τοποθέτηση σημαίνει ότι φοράτε την τρέσα σας 24 ώρες το 24ωρο, ότι τη λούζετε κάθε φορά που λούζετε τα μαλλιά σας, ότι μπαίνετε στη θάλασσα ή στην πισίνα μαζί της, ότι την «ταλαιπωρείται» στον ύπνο σας κλπ. Αν έχετε τρέσα με κλιπ σημαίνει ότι τη φοράτε όταν θέλετε να βγείτε έξω και δεν την «ταλαιπωρείται» καθημερινά. Είναι λοιπόν «Αλήθεια» ότι αν δεν κάνετε μόνιμη τοποθέτηση θα έχετε για περισσότερο καιρό την τρέσα σας.

Μύθος ή Αλήθεια; Μπορώ να ανοίξω όσο θέλω το χρώμα στις φυσικές τρέσες & extensions Τι πρέπει να ξέρετε: Στις τρέσες & extensions που ήδη έχουν βαφεί στο εργοστάσιο παραγωγής χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ντεκαπάζ για να αλλάξετε το χρώμα σε πιο ανοιχτό (όπως ακριβώς και στα δικά σας μαλλιά). Είναι μια διαδικασία που θεωρητικά γίνεται αλλά είναι πολύ επικίνδυνο να «κάψετε» την τρίχα. Θα το χαρακτηρίσουμε λοιπόν ως «Μύθο» λόγω της επικινδυνότητας που έχει

Μύθος ή Αλήθεια; Μπορώ να σκουρύνω όσο θέλω το χρώμα στις φυσικές τρέσες & extensions Τι πρέπει να ξέρετε: Μπορείτε πράγματι να σκουρύνετε όσο θέλετε το χρώμα χρησιμοποιώντας οξυζενέ 10 βαθμών. Είναι καλό να χρησιμοποιείτε λίγο ζεστό νερό στο μίγμα της βαφής όταν βάφετε την τρέσα μόνη της (και δεν παίρνει θερμότητα από το κεφάλι σας) Είναι λοιπόν «Αλήθεια» ότι μπορείτε να σκουρύνετε τις φυσικές τρέσες & extensions όσο θέλετε Στα καταστήματα DigiBeauty μπορείτε να φέρετε τις τρέσες σας για βαφή, αναδόμηση και οποιαδήποτε τεχνική εργασία

Μύθος ή Αλήθεια; Η τρέσα που θα επιλέξω πρέπει να έχει παρόμοια πυκνότητα με τα δικά μου μαλλιά Τι πρέπει να ξέρετε: Αν χρησιμοποιήσετε τρέσα για να δώσετε μάκρος στα μαλλιά σας θα πρέπει η τρέσα να έχει παρόμοια πυκνότητα με τα δικά σας μαλλιά. Διαφορετικά, από το σημείο που θα σταματούν τα δικά σας μαλλιά και θα συνεχίζει προς τα κάτω η τρέσα θα φαίνεται αραιή. Αν όμως θέλετε η τρέσα να έχει ίδιο μήκος με τα μαλλιά σας και απλά να σας δώσει παραπάνω πυκνότητα μπορείτε να επιλέξετε όποια πυκνότητα επιθυμείτε στην τρέσα που θα αγοράσετε. Είναι λοιπόν «Αλήθεια» ότι αν θέλετε να προσθέσετε μήκος η τρέσα που θα επιλέξετε πρέπει να έχει πυκνότητα ανάλογη με τα δικά σας μαλλιά.

 

Στο παρακάτω video εξηγούμε ΤΙ ΕΙΝΑΙ τα πρόσθετα μαλλιών (Τρέσες, Extensions, Αλογοουρές, Φράντζες, Ποστίς για αραίωση, Περούκες, Ιατρικές Περούκες κλπ), ΠΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ (μόνιμα ή με clips), ΠΩΣ να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς προϊόν, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζετε για την περιποίηση.

  •  

DigiBeauty
comments powered by Disqus