Τηλεφωνικές παραγγελίες  +30 2310 282781

Περούκες, Τρέσες, Extensions DigiBeauty

Blog

Τρέσες & Hair Extensions με δαχτυλίδι (micro-rings)

Η μέθοδος τοποθέτησης τρεσών ή extensions με δαχτυλίδι (micro rings) είναι ίσως η πιο εύκολη και ασφαλή μέθοδος για τα μαλλιά σας.

Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί κανενός είδους κόλλα (κερατίνη ή σιλικόνη) ή οποιαδήποτε άλλη χημική ουσία για να γίνει η τοποθέτηση.

Είναι μία μέθοδος «ψυχρή» που δεν επιβαρύνει καθόλου τα δικά σας μαλλιά με πρόσθετες χημικές ουσίες.

Τα μικρά αυτά δαχτυλίδια αναλαμβάνουν την «ευθύνη» της σύνδεσης των τρεσών ή extensions με τα δικά σας μαλλιά. Η τοποθέτηση είναι πολύ σταθερή και τα μικροσκοπικά rings δεν φαίνονται καθόλου.

Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα που θα έχουν μεγαλώσει τα μαλλιά σας (άρα θα έχουν «κατέβει» τα rings προς τα κάτω) θα χρειαστεί να τα αφαιρέσετε και να τα επανατοποθετήσετε (όπως συμβαίνει και με τα extensions με κερατίνη ή σιλικόνη).

Τα πολύ καλά νέα είναι ότι η αφαίρεση γίνεται πανεύκολα χωρίς να κινδυνέψουν τα μαλλιά σας καθόλου. Μόλις αφαιρεθεί το ring η τούφα extension «ελευθερώνεται» και αφαιρείται ομαλά χωρίς να χρειάζεται να την «τραβήξετε» με αποτέλεσμα να παραμείνει σε άριστη κατάσταση και η τούφα extension και τα δικά σας μαλλιά.

Δείτε Extensions με δαχτυλίδι εδώ

Στο παρακάτω video εξηγούμε ΤΙ ΕΙΝΑΙ τα πρόσθετα μαλλιών (Τρέσες, Extensions, Αλογοουρές, Φράντζες, Ποστίς για αραίωση, Περούκες, Ιατρικές Περούκες κλπ), ΠΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ (μόνιμα ή με clips), ΠΩΣ να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς προϊόν, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζετε για την περιποίηση.

DigiBeauty
comments powered by Disqus