Τηλεφωνικές παραγγελίες  +30 2310 282781

Περούκες, Τρέσες, Extensions DigiBeauty

Blog

Πόσα Hair Extensions τουφάκια χρειάζομαι;

Πόσα Hair Extensions τουφάκια χρειάζομαι;

Μια συχνή ερώτηση από πολλές πελάτισσες είναι το πόσα τουφάκια extensions θα χρειαστεί να τοποθετήσουν. Η απάντηση εξαρτάται από τα παρακάτω:

1) Το μήκος των μαλλιών σας

2) Την πυκνότητα των μαλλιών σας

3) Τι θέλετε να πετύχετε (περισσότερο μήκος /  περισσότερη πυκνότητα / και μήκος και πυκνότητα κλπ)

4) Σε ποια περιοχή θέλετε να το πετύχετε (όλο το κεφάλι / μόνο πίσω κλπ)

Αν θέλετε να προσθέσετε σε όλο το κεφάλι ΚΑΙ μήκος ΚΑΙ πυκνότητα ενώ τα μαλλιά σας είναι κοντά θα χρειαστείτε από 200 τούφες και πάνω

Αν θέλετε να προσθέσετε σε όλο το κεφάλι κυρίως πυκνότητα ενώ τα μαλλιά σας είναι μακριά θα χρειαστείτε πάνω από 100 τούφες

Αν θέλετε να προσθέσετε μόνο στο πίσω μέρος ΚΑΙ μήκος ΚΑΙ πυκνότητα ενώ τα μαλλιά σας είναι μακριά θα χρειαστείτε 50 – 100 τούφες

Δείτε παρακάτω τρεις διαφορετικές περιπτώσεις τοποθετήσεων

Στην πρώτη περίπτωση τοποθετήσαμε 200 τουφάκια σε πελάτισσα που ήθελε περισσότερη πυκνότητα (όγκο) και μήκος ενώ είχε ήδη μακριά μαλλιά. Πράγματι τα 200 τουφάκια δημιούργησαν μια πολύ καλή πυκνότητα και έδωσαν όγκο σε όλη την περιοχή και επίσης έδωσαν και περισσότερο μήκος.

 

 

 

Στη δεύτερη περίπτωση τοποθετήσαμε 80 τουφάκια σε πελάτισσα που ήθελε να «γεμίσει» τις άκρες της (περισσότερη πυκνότητα στο κάτω μέρος). Πράγματι τα 80 τουφάκια «γέμισαν» τα κενά στο κάτω μέρος και έδωσαν και περισσότερο μήκος.

 

 

 

 

Στην Τρίτη περίπτωση τοποθετήσαμε 50 τουφάκια σε πελάτισσα που ήθελε περισσότερο μήκος χωρίς να ενδιαφέρεται τόσο για την πυκνότητα. Τα 50 τουφάκια έδωσαν το παραπάνω μήκος αλλά έχουν αφήσει «κενά» πυκνότητας στο κάτω μέρος.

 

 

 

 

 

Σε όλα μας τα καταστήματα οι κομμώτριές μας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε πόσα τουφάκια θα βάλετε λαμβάνοντας υπόψη τους την κατάσταση των μαλλιών σας και το στόχο που θέλετε να πετύχετε.

DigiBeauty
comments powered by Disqus