Τηλεφωνικές παραγγελίες  +30 2310 282781

Περούκες, Τρέσες, Extensions DigiBeauty

Blog

Θέλετε να κόψετε τα μαλλιά σας αλλά να μπορείτε να τα ξαναφορέσετε; - ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ !

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες δύο περιπτώσεις όπου οι πελάτισσες μας επισκέφτηκαν ένα από τα καταστήματα μας , έκοψαν , ανανέωσαν τα μαλλιά τους και με τα κομμένα τους μαλλιά δημιουργήσαμε 2 τρέσες ,για την καθεμία, με κλιπ έτοιμες για να τις ξαναφορέσουν. 

Αν δεν μπορείτε να επισκεφθείτε κάποιο κατάστημά μας, κουρεύετε μόνη σας τα μαλλιά σας, τα κάνετε πλεξούδα και τα πιάνετε με ένα λαστιχάκι και στις δύο άκρες (μπορείτε να τα χωρίσετε και σε 2 ή 3 πλεξούδες). Στέλνετε τα μαλλιά σας με courier και θα σας τα κάνουμε τρέσες έτοιμες για τοποθέτηση.

Σημείωση: Επίσης εντός των καταστημάτων μας λειτουργεί χώρος κομμωτηρίου (κανονικό κομμωτήριο με άδεια λειτουργίας) με επαγγελματίες κομμώτριες που μπορείτε να κάνετε το κούρεμα σας ,καθώς και όλες τις τεχνικές εργασίες (τοποθέτηση & αφαίρεση τρέσας και extensions , βαφή, φλασάκια, ,κούρεμα, χτένισμα κλπ). Δείτε και άλλες φωτογραφίες με δουλειές μας στο http://goo.gl/XVIYqe  Διαβάστε άρθρα μας για τρέσες, extensions κλπ στο Blog μας http://m.digibeauty.eu/articles.asp Μπορείτε να δείτε και να αγοράσετε τα προϊόντα μας από τα καταστήματά μας (δείτε που θα μας βρείτε εδώ http://m.digibeauty.eu/contact.asp ) ή το e-shop μας www.digibeauty.eu

DigiBeauty
comments powered by Disqus