Τηλεφωνικές παραγγελίες  +30 2310 282781

Περούκες, Τρέσες, Extensions DigiBeauty

Blog

Φυσική περούκα Full lace

Το κύριο γνώρισμα μιας περούκας full lace είναι ότι έχει μια ειδική διάτρητη δαντέλα πάνω στην οποία είναι περασμένες μία – μία οι τρίχες της περούκας. Το πέρασμα κάθε τρίχας γίνεται με το χέρι και το τελικό αποτέλεσμα είναι ίδιο με τα φυσικά μας μαλλιά που η κάθε τρίχα ξεκινά από τη ρίζα της. Αυτό που φαίνεται εξωτερικά είναι να βγαίνουν οι τρίχες από το τριχωτό της κεφαλής μία – μία, όπως ακριβώς συμβαίνει με τα κανονικά μας μαλλιά.

Η δαντέλα της περούκας συνεχίζει περιμετρικά μετά το σημείο που ολοκληρώνεται το πέρασμα των τριχών για να μπορεί η κάθε πελάτισσα, μετά την αγορά της περούκας, να κόψει τη δαντέλα ακριβώς στο σημείο που είναι η δική της διαχωριστική γραμμή μαλλιών – μετώπου. Η δυνατότητα αυτή προσφέρει ένα 100% φυσικό αποτέλεσμα στην τοποθέτηση και δεν μπορεί κανένας να αντιληφθεί ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος φορά περούκα.

Η εφαρμογή στο μπροστά μέρος γίνεται με ειδική διάφανη ταινία διπλής όψεως που σταθεροποιεί πολύ ρεαλιστικά την περούκα στο κεφάλι και δίνει σιγουριά στις κινήσεις του κεφαλιού (μπορείς να κινηθείς, τρέξεις, χορέψεις χωρίς να σκέφτεσαι μη «φύγει» η περούκα). Επίσης, η διάτρητη εσωτερική δαντέλα βοηθά τον κανονικό αερισμό του δέρματος. Η εφαρμογή γίνεται είτε με την ειδική διάφανη ταινία (αν έχετε ξυρισμένο κεφάλι), είτε με κλιπς (αν έχετε μαλλιά).

Η ποιότητα της τρίχας είναι 100% φυσική και έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προϊόντα styling και εργαλεία με θερμοκρασία (πιστολάκι, ηλεκτρικό σίδερο κλπ) και να αλλάζετε χτένισμα στην περούκα (ίσια, μπούκλα κλπ).

Εντός όλων των καταστημάτων μας λειτουργεί χώρος κομμωτηρίου (με άδεια λειτουργίας σύμφωνα με όλες τις διατάξεις υγειονομικού ενδιαφέροντος και επαγγελματίες κομμώτριες) και παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες για την περούκα σας (κούρεμα στο στυλ που θέλετε, βαφή, ανταύγειες, περιποίηση, αναδόμηση κλπ). Για τις περούκες που θα αγοράσετε από εμάς το κούρεμα είναι δωρεάν.

DigiBeauty
comments powered by Disqus