Τηλεφωνικές παραγγελίες  +30 2310 282781

Περούκες, Τρέσες, Extensions DigiBeauty

Blog

ΤΡΕΣΕΣ: ΛΟΥΣΙΜΟ - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ - ΧΤΕΝΙΣΜΑ

ΤΡΕΣΕΣ: ΛΟΥΣΙΜΟ - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ - ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Προετοιμασία για ΛΟΥΣΙΜΟ

Πριν λούσουμε μία τρέσα, χρησιμοποιούμε πάντα την ειδική χτένα για τρέσες η οποία ξεμπλέκει και δεν φριζάρει τα μαλλιά. Χτενίζουμε πρώτα τις άκρες και αφού ξεμπερδευτούν χτενίζουμε και πιο πάνω μέχρι να φτάσουμε στην κορυφή. Με αυτό τον τρόπο η τρέσα μας δεν θα έχει κόμπους και δεν θα μπερδευτεί κατά τη διάρκεια του λουσίματος.

ΛΟΥΣΙΜΟ

Λούζουμε πάντα με χλιαρό νερό, βρέχουμε την τρέσα από πάνω προς τα κάτω χωρίς να μπερδεύουμε ή να τρίβουμε. Βάζουμε  ενυδατικό σαμπουάν ταμποναριστά κάνοντας μασάζ και όχι τρίβοντας για να αποφύγουμε τους κόμπους.

Ξεβγάζουμε με την ίδια φορά.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Συνεχίζουμε βάζοντας Μάσκα Μαλλιών Digibeauty με Argan Oil  

Προσέχουμε η μάσκα να μην πηγαίνει επάνω στις ραφές για να μη χαλαρώσουν.

Για extra ενυδάτωση μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μία αμπούλα αναδόμησης, την αφήνουμε για 5 λεπτά να δράσει και μετά ξεβγάζουμε.

Στραγγίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε για να φύγουν τα πολλά νερά. Στη συνέχεια στεγνώνουμε τη τρέσα πριν τη ξεμπερδέψουμε. Είναι πολύ σημαντικό αυτό γιατί όταν έχει λουστεί το μαλλί και ειδικά όταν έχει πολλά νερά αποκτά ελαστικότητα, οπότε εάν ξεμπερδέψουμε κατευθείαν όπως είναι βρεγμένα θα τύχει να σπάσουν τρίχες.

Στεγνώνουμε πάντα με τη φορά προς τα κάτω και επίσης στεγνώνουμε πολύ καλά τις ραφές διότι εάν υπάρχει υγρασία μπορεί μέχρι και να σαπίσουν.

Αφού έχει γίνει νωπή και έχουν τραβήξει τα πολλά νερά χρησιμοποιούμε Argan Oil DigiBeauty κατά μήκος όλης της τρέσας και ένα σπρέι για το φριζάρισμα και το ξεμπέρδεμα. Παίρνουμε πάλι την ειδική χτένα και χτενίζουμε από κάτω προς τα επάνω.

ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Αφού έχουμε ξεμπερδέψει καλά την τρέσα, ψεκάζουμε με θερμοπροστατευτικό σπρέι και την χτενίζουμε με το πιστολάκι.

Εάν θέλουμε να βάλουμε σίδερο ισιώματος  ή  μασιά για μπούκλες χρησιμοποιούμε Θερμοπροστατευτικό Spray μαλλιών Digibeauty που σφραγίζει τα λέπια της τρίχας προς τα κάτω για να μείνει  λείο μαλακό το μαλλί και  συνεχίζουμε το ίσιωμα με το μηχάνημα.

Δείτε τα προϊόντα περιποίησης στα παρακάτω links:

Μάσκα Μαλλιών Digibeauty με Argan Oil

Argan Oil DigiBeauty

Βούρτσα για γρήγορο ξεμπέρδεμα

Θερμοπροστατευτικό Spray μαλλιών Digibeauty

Η  τρέσα σας είναι έτοιμη για χρήση ! - Στο παρακάτω video δείχνουμε πως ακριβώς γίνονται όλα τα παραπάνω

DigiBeauty
comments powered by Disqus