Τηλεφωνικές παραγγελίες  +30 2310 282781

Περούκες, Τρέσες, Extensions DigiBeauty

Blog

Περούκες Ιατρικές

Περούκες παθήσεων ή Ιατρικές περούκες

Οι περούκες παθήσεων ή ιατρικές περούκες είναι υποχρεωτικό να είναι κατασκευασμένες από υλικά που δεν προκαλούν αλλεργίες και δεν περιέχουν χημικές ουσίες που δεν είναι ασφαλείς για χρήση στον άνθρωπο. Οι ιατρικές περούκες απευθύνονται σε ανθρώπους που έχουν μερική ή ολική απώλεια μαλλιών λόγω χημειοθεραπείας, αλωπεκίας ή οποιασδήποτε άλλης ασθένειας. Οι περούκες αυτές πρέπει να είναι κατασκευασμένες σύμφωνα με προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να φέρουν το σήμα πιστοποίησης CE.

Περούκες με πιστοποίηση CE

Όλες οι περούκες παθήσεων ή ιατρικές περούκες της εταιρείας μας φέρουν το σήμα πιστοποίησης CE και το logo της εταιρείας μας (αναζητήστε την ετικέτα στο εσωτερικό της περούκας). Η εταιρεία μας τηρεί Τεχνικό φάκελο που περιέχει πιστοποιητικά και εργαστηριακές μετρήσεις από ανεξάρτητους φορείς και εργαστήρια που βεβαιώνουν την ποιότητα και ασφάλεια των υλικών κατασκευής για τις περούκες.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ Περουκών με φυσική τρίχα και Περουκών με συνθετική τρίχα.

Οι περούκες που έχουν φυσική τρίχα είναι σαν τα κανονικά μαλλιά. Μπορούν να βαφούν και να χτενιστούν όπως και τα κανονικά μαλλιά (ίσια, μπούκλες, σγουρά κλπ). Μπορείτε δηλαδή να αγοράσετε μία ξανθιά περούκα και να κάνετε ανταύγειες. Μπορείτε επίσης μία φορά να τη φοράτε σε στυλ ίσιο, την άλλη φορά με μπούκλες κλπ. Επίσης μία φυσική περούκα μπορεί να κουρευτεί στο στυλ που εσείς επιθυμείτε. Δείτε δικές μας δουλειές με βαφές και χτένισμα περουκών εδώ Οι περούκες με φυσική τρίχα έχουν απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και δεν καταλαβαίνει κανείς ότι φοράτε περούκα. Είναι πιο ανάλαφρες από τις συνθετικές και βοηθούν να αερίζεται το κεφάλι επαρκώς. Χρειάζεται να τις περιποιήστε και να τις χτενίζετε ακριβώς όπως και τα κανονικά μαλλιά (την περιποίηση την αναλαμβάνουμε εμείς στα οργανωμένα κομμωτήριά μας)

Οι περούκες που έχουν συνθετική τρίχα είναι πιο οικονομικές και χρειάζονται λιγότερη συντήρηση και φροντίδα. Διατηρούν το στυλ χτενίσματος που έχουν και μετά το λούσιμο και δεν χρειάζεται να ασχολείστε ιδιαίτερα με το χτένισμά τους. Δεν βάφονται και δεν αλλάζει το στυλ χτενίσματος. Αν λοιπόν η περούκα είναι σε ίσιο στυλ δεν μπορείτε να κάνετε μπούκλες. Γι αυτό το λόγο οι συνθετικές περούκες διατίθενται σε συγκεκριμένα στυλ (ίσιες ή με μπούκλες ή σγουρές κλπ). 

Καρτέλα SERVICE περούκας

Η περιποίηση της περούκας προϋποθέτει κατάλληλες γνώσεις και χρήση ιδιαίτερων υλικών. Μαζί με την αγορά της περούκας θα λάβετε την  καρτέλα SERVICE στην οποία θα σημειώνονται όλες οι τεχνικές εργασίες (κούρεμα, χτένισμα, βαφή, αναδόμηση κλπ) και περιποίηση που θα γίνονται στην περούκα σας από το εξουσιοδοτημένο προσωπικό μας. Διαθέτουμε καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που μπορείτε να απευθύνεστε για το SERVICE της περούκας σας. Αν δεν μπορείτε να επισκεφθείτε κάποιο κατάστημά μας μπορείτε να αποστέλλετε την περούκα σας με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier). Η εταιρεία μας διαθέτει οργανωμένα κομμωτήρια με άδεια λειτουργίας που πληρούν όλες τις συνθήκες υγιεινής (αποστείρωση εργαλείων, απολύμανση χώρων, πιστοποιητικά υγείας του προσωπικού κλπ) σύμφωνα με το Νόμο. Καρτέλα SERVICE έχουν μόνο οι περούκες με φυσική τρίχα.

Περούκες με εγγύηση

Με την αγορά της περούκας λαμβάνετε γραπτή εγγύηση που καλύπτει δωρεάν εργασία οποιασδήποτε επιδιόρθωσης χρειαστεί η περούκα σας. Η εγγύηση παύει να ισχύει αν δεν ακολουθηθεί το πρόγραμμα SERVICE της περούκας, αν υπάρχει επέμβαση από τρίτους ή αν γίνει κακή χρήση του προϊόντος. Εγγύηση έχουν μόνο οι περούκες με φυσική τρίχα

Δικαιολογητικά για αγορά περούκας

Οι περούκες παθήσεων ή ιατρικές περούκες προορίζονται για ανθρώπους που έχουν μερική ή ολική απώλεια των μαλλιών τους από κάποια ασθένεια (π.χ. αλωπεκία) ή κάνουν χημειοθεραπείες.  Ο ΕΟΠΥΥ με όλα τα συνεργαζόμενα ασφαλιστικά ταμεία καταβάλει στους ασφαλισμένους το ποσό των 150 € (25% συμμετοχή). Τα δικαιολογητικά που χρειάζεται να έχετε για να λάβετε το ποσό των 190 ευρώ είναι τα παρακάτω: 1) Γνωμάτευση από γιατρό του ΕΟΠΥΥ (θα τη λάβετε από το γιατρό του ταμείου σας) 2) Έγκριση από Ελεγκτή γιατρό του ΕΟΠΥΥ (θα τη λάβετε από το ταμείο σας) 3) Απόδειξη που θα αναγράφει τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, αριθμό ΑΜΚΑ κλπ) και θα αναφέρει το είδος  που αγοράσετε (θα τη λάβετε από την εταιρεία μας) 4) Βεβαίωση με τη σφραγίδα της εταιρείας ότι η περούκα είναι κατασκευασμένη σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και φέρει το σήμα CE (θα τη λάβετε από την εταιρεία μας) 5) Εγχειρίδιο – Οδηγίες χρήσης (θα το λάβετε από την εταιρεία μας)

Η ημερομηνία γνωμάτευσης και έγκρισης πρέπει να είναι προγενέστερες της απόδειξης (δηλαδή πρώτα θα πάρετε τη γνωμάτευση και έγκριση και μετά θα αγοράσετε την περούκα)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πριν αγοράσετε την περούκα να ρωτάτε πάντα το ασφαλιστικό σας ταμείο για τα ακριβή δικαιολογητικά που θα σας ζητήσει, για το ποσό που δικαιούστε κλπ (γιατί υπάρχει περίπτωση να έχει αλλάξει η σχετική νομοθεσία). Αρμόδιο να σας απαντήσει είναι το ασφαλιστικό σας ταμείο και όχι η εταιρεία μας. Εσείς πληρώνετε το σύνολο του ποσού της περούκας στην εταιρεία μας. Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη αν ο ΕΟΠΥΥ δεν σας καταβάλει τη σχετική επιδότηση.

Δείτε Περούκες παθήσεων ή Ιατρικές περούκες εδώ













DigiBeauty




comments powered by Disqus