Τηλεφωνικές παραγγελίες  +30 2310 282781

Περούκες, Τρέσες, Extensions DigiBeauty

Blog

OLAPLEX – Το επαναστατικό προϊόν από USA που δυναμώνει τα μαλλιά σας και κάνει ασφαλείς όλες τις τεχνικέςεργασίες (ντεκαπάζ, βαφή κλπ)

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες – θεραπείες ΟLAPLEX ήρθαν στα καταστήματα  Digibeauty !!

Θέλετε να “ανοίξετε”, να αλλάξετε το χρώμα των μαλλιών σας ; Τα μαλλιά σας είναι ταλαιπωρημένα, θαμπά , αδύναμα , σπάνε ; Το ΟLAPLEX δίνει την λύση !!

Τι κάνει το OLAPLEX: Το OLAPLEX είναι ένα επαναστατικό προϊόν που μπορεί να αποκαταστήσει τα ταλαιπωρημένα από θερμότητα ή από χημικές εργασίες μαλλιά. Εισχωρεί στην τρίχα, αναπλάθει κατεστραμμένους δεσμούς και δημιουργεί νέους απόλυτα υγιείς. Ως αποτέλεσμα, βελτιώνει σημαντικά τη δομή της τρίχας, τα μαλλιά γίνονται λεία και λαμπερά.

Που χρησιμοποιείται το OLAPLEX : Το OLAPLEX μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην διαδικασία της βαφής εξασφαλίζοντας ότι τα μαλλιά σας θα έχουν την αντοχή και τη δύναμη ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε το απόλυτο χρώμα, με απόλυτη ασφάλεια για τα μαλλιά σας. Μπορούμε επίσης να έχουμε μεγαλύτερη ασφάλεια και να πετύχουμε πιο ανοιχτές ξανθές αποχρώσεις. Η αλλαγή χρώματος από καστανό σε ξανθό έγινε εύκολη υπόθεση και χωρίς φθορά για την τρίχα.

Το Olaplex μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αναδόμηση και θεραπεία των μαλλιών σας. Τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν όγκο , λάμψη , δύναμη, απαλότητα , δεν θα φριζάρουν , θα είναι ευκολοχτένιστα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή και με αποτέλεσμα που θα παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα μας και ενημερωθείτε από το έμπειρο προσωπικό μας για τις επαναστατικές θεραπείες OLAPLEX !! (δείτε διευθύνσεις και τηλέφωνα των καταστημάτων μας εδώ http://m.digibeauty.eu/contact.asp )

Στην περίπτωση της φωτογραφίας έγινε ντεκαπαζ με ΟLAPLEX στα μαλλιά της πελάτισσας που ήταν πολύ ταλαιπωρημένα και χωρίς olaplex δεν θα το επιχειρούσαμε. Ακολούθησε ρεφλε για να δώσουμε χρωματισμό σε ψυχρό ξανθό μπεζ. Τα μαλλιά της πελάτισσας ενώ θα έπρεπε να κουρευτούν τουλάχιστον 5-10 εκατοστά για να γίνει ντεκαπαζ είναι καλύτερα από ποτέ χωρίς καθόλου κούρεμα.

Στην περίπτωση αυτής της φωτογραφίας η πελάτισσα μας ήθελε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της, από μαύρα να τα κάνει καστανόξανθα. Αναλάβαμε την ευθύνη χρησιμοποιώντας στις τεχνικές εργασίες που κάναμε την θεραπεία OLAPLEX. Στη συνέχεια τοποθετήσαμε με micro rings 2 τρέσες 65 εκατοστών μήκους σε χρώμα ξανθό για αποτέλεσμα όμπρε τις οποίες κατασκευάσαμε από ένα πακέτο 100 γραμμαρίων

Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε κάθε ερώτησή σας που μπορείτε να στείλετε στο info@digibeauty.eu

DigiBeauty
comments powered by Disqus