Τηλεφωνικές παραγγελίες  +30 2310 282781

Περούκες, Τρέσες, Extensions DigiBeauty

Blog

Η επαναστατική θεραπεία Brazilian Keratin Nanocure διαθέσιμη στην Digibeauty

Η βραζιλιάνικη κερατίνη Nanocure είναι μια νέα γενιά προϊόντων που δεν χρησιμοποιούν φορμαλδεΰδη.

Ανήκετε στις γυναίκες με σπαστά και ατίθασα μαλλιά, που έχουν την τάση να φριζάρουν ;  Επιθυμείτε ίσια και μεταξένια μαλλιά ; H Brazilian Keratin Nanocure αποτελεί την ιδανική λύση για εσάς.

Θεραπεία Brazilian Keratin Nanocure -  Τι είναι :

Η  Brazilian Keratin  είναι μία θεραπεία λείανσης , η οποία ενδυναμώνει το στέλεχος της τρίχας δίνοντας πίσω τα χαμένα ποσοστά κερατίνης τα οποία είτε από φυσικά αίτια είτε από χημικές διεργασίες (αποχρωματισμούς, βαφές κ.α) μειώνονται. Κάθε τύπος μαλλιών, ανεξάρτητα από το αν είναι βαμμένα, φυσικά σγουρά, ίσια ή γενικά μαλλιά που φριζάρουν, μπορεί να επωφεληθεί από τις θεραπείες κερατίνης και να απολαύσει τα αποτελέσματά τους.

Ωστόσο, αμέσως μετά την εφαρμογή  της κερατίνης, δεν πρέπει να βάφετε τα μαλλιά σας ή να κάνετε ανταύγειες. Εκτός αν κάνετε τη βαφή  πριν την επεξεργασία της κερατίνης. Η θεραπεία λείανσης κάνει το χρώμα ακόμη πιο όμορφο και λαμπερό. Αλλά θυμηθείτε να κάνετε τη βαφή μισό τόνο   πιο σκούρο χρώμα, καθώς η χρήση της ηλεκτρικής πρέσας  θα ανοίξει λίγο το χρώμα των μαλλιών σας. Σε γενικές γραμμές, ωστόσο, συνιστάται η βαφή μαλλιών να  γίνεται  όσο το δυνατόν νωρίτερα   από τη θεραπεία λείανσης . Αυτό κάνει το χρώμα πιο φωτεινό  και δεν υπάρχει απώλεια κερατίνης.

Για ποιο λόγο να κάνετε μια θεραπεία Brazilian Keratin Nanocure στα μαλλιά σας;

Οι δυο βασικοί λόγοι για να επιλέξετε να κάνετε μια Brazilian Keratin Nanocure  είναι αν επιθυμείτε το απόλυτο ίσιωμα στα μαλλιά σας  και φυσικά την πλήρη επανόρθωση της τρίχας.

Τα μαλλιά μετά την θεραπεία είναι λεία, λαμπερά, ζωντανά και δεν φριζάρουν. Είναι ιδανική για τις γυναίκες με σγουρά – σπαστά μαλλιά που θέλουν να ισιώνουν συνεχώς τα μαλλιά τους, όπως και για όσες θέλουν να εφαρμόσουν μια τέλεια θεραπεία αναδόμησης.

Η Brazilian Keratin ως θεραπεία είναι μία επαναστατική μέθοδος επανόρθωσης για τα ταλαιπωρημένα και αδύναμα μαλλιά από τις συνεχείς βαφές, τις ανταύγειες και το ντεκαπάζ.  Συμβάλει επίσης στην καταπολέμηση του σπασίματος της τρίχας.

Στα οφέλη της κερατίνης εντάσσεται και η εξοικονόμηση χρόνου που σας προσφέρει, ιδιαίτερα εάν ανήκετε στις γυναίκες εκείνες που ισιώνουν συχνά τα μαλλιά τους. Για αρκετούς μήνες το ενοχλητικό φριζάρισμα στα μαλλιά σας θα αποτελεί παρελθόν  ενώ παράλληλα  θα μπορείτε να έχετε τέλεια ισιωμένο και περιποιημένο μαλλί, ανεξαρτήτως της υγρασίας που υπάρχει στην ατμόσφαιρα ή της πιθανής βροχής. Αναδεικνύει την τέλεια εικόνα σας!

Διαφέρει  από  τις κλασσικές θεραπείες  ισιώματος ;

Κατ΄αρχήν θα πρέπει να καταλάβουμε τη διαφορά. Στο παρελθόν, οι ισιωτικές  ήταν καθαρά χημικές και κατέστρεφαν την τρίχα, αφυδατώνοντάς την. Αντιθέτως, η Brazilian Keratin εξυγιαίνει την τρίχα, θωρακίζοντάς την από τις διάφορες αντιξοότητες, ιδιαιτέρως του καλοκαιριού, όπως ο αέρας, το νερό και οι διάφορες άλλες τεχνικές που εφαρμόζουμε στα μαλλιά μας, όπως το συχνό πιστολάκι, οι βαφές και οι ανταύγειες. Έτσι, η τρίχα θρέφει σε βάθος και προστατεύεται .

Πως λειτουργεί :

Το μοναδικό συστατικό από βιοπολυμερή είναι ουσιαστικά μια «υγρή μορφή της τρίχας» που αναμιγνύεται απαλά με τα μαλλιά στο κεφάλι σας, τόσο στο εσωτερικό τους όσο και στο εξωτερικό τους. Προσδίδει επίσης στα μαλλιά συστατικά που έλειπαν εξαρχής και όσα έχουν χαθεί με το πέρασμα του χρόνου. Τα μικρότερα μόρια κερατίνης διεισδύουν στον φλοιό της τρίχας βελτιώνοντας και επιδιορθώνοντας την ποιότητά της εκ των έσω.

Η κερατίνη συμπληρώνει τα κενά ανάμεσα στην επιδερμίδα και το στέλεχος της τρίχας και στη συνέχεια επιτυγχάνεται στεγανοποίηση με ένα επίπεδο σίδερο υψηλής θερμότητας.

Με αυτόν τον τρόπο μειώνονται οι μπούκλες, προστίθεται δύναμη και ελαστικότητα, ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνεται η ενδυνάμωση καθώς το προστιθέμενο βάρος της κερατίνης λειαίνει και τιθασεύει τις μπούκλες και το φριζάρισμα. Τα μεγαλύτερα μόρια κερατίνης επικαλύπτουν την επιδερμίδα του κεφαλιού εξωτερικά και την προστατεύουν από την περιβαλλοντική βλάβη που προκαλείται από παράγοντες, όπως οι υπεριώδεις ακτινοβολίες, το νέφος και άλλες ρυπαντικές ουσίες.

Πόσο διαρκεί μια θεραπεία Brazilian Keratin  :

Οι θεραπείες κερατίνης δεν επηρεάζουν μόνιμα τα μαλλιά! H διάρκειά της έχει να κάνει με την υφιστάμενη κατάσταση της τρίχας αλλά και με την συντήρηση της θεραπείας. Ένας μέσος όρος είναι από 3-5 μήνες. Έτσι, μετά από αυτό το διάστημα τα μαλλιά επιστρέφουν στην αρχική τους μορφή αλλά σε σαφώς καλύτερη κατάσταση αφού η ποιότητα της τρίχας έχει βελτιωθεί σημαντικά.

Για ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια και καλύτερο αποτέλεσμα, χρειάζεται να χρησιμοποιούνται εξειδικευμένα προϊόντα, όπως shampoo, conditioner και μάσκες, που δεν περιέχουν χλωριούχο νάτριο και θειικά άλατα αλλά έχουν κερατίνη παρέχοντας προστασία κατά των υπεριωδών ακτινών.

Που μπορώ να εφαρμόσω την τεχνική Brazilian Keratin :

H θεραπεία εφαρμόζεται στο κομμωτήριό μας στο Μαρούσι (πεζόδρομος Διονύσου 9, Τηλ. 2108066007), όπου εξειδικευμένο άτομο θα εφαρμόσει την θεραπεία στα μαλλιά σας κάνοντας χρήση του ειδικού εξοπλισμού που απαιτείται. Για περισσότερες  πληροφορίες τηλεφωνήστε στο Κομμωτήριο ή αποστείλετε e-mail στο [email protected] . Το έμπειρο προσωπικό μας θα σας ενημερώσει αναλυτικά  για την Brazilian Keratin Nanocure  και θα λύσει κάθε απορία σας. Επιλέξτε την Brazilian Keratin Nanocure και δώστε στα μαλλιά σας την απόλυτη αίσθηση ισιώματος!!!

 

Για περισσότερες  πληροφορίες τηλεφωνήστε στο Κομμωτήριο ή αποστείλετε e-mail στο [email protected] . Το έμπειρο προσωπικό μας θα σας ενημερώσει αναλυτικά  για την Brazilian Keratin Nanocure  και θα λύσει κάθε απορία σας.

Επιλέξτε την Brazilian Keratin Nanocure και δώστε στα μαλλιά σας την απόλυτη αίσθηση ισιώματος!!!

DigiBeauty
comments powered by Disqus