Τηλεφωνικές παραγγελίες  +30 2310 282781

Συμβουλές... επιλέξτε παρακάτω το στυλ σας

Πολύ κοντά μαλλιά

Αν έχετε πολύ κοντά μαλλιά (στο ύψος του αυχένα) και θέλετε να αποκτήσετε μήκος και πυκνότητα διαβάστε τις παρακάτω συμβουλές:

1. Προτιμήστε να τοποθετήσετε πολλές και με λίγη πυκνότητα τρέσσες και όχι μία τρέσσα με μεγάλη πυκνότητα. Αυτό θα σας βοηθήσει να πετύχετε ένα ομοιογενές και φυσικό αποτέλεσμα. Σκεφτείτε ότι αν τοποθετήσετε μία μόνο τρέσσα το αποτέλεσμα θα δείχνει αφύσικο γιατί η τρέσσα θα «φουσκώνει» και θα δείχνει ένα «ξένο» κομμάτι στο κεφάλι σας. Αν αντίθετα τοποθετήσετε περισσότερες τρέσσες με αραιή πυκνότητα σε διάφορα μέρη του κεφαλιού σας θα πετύχετε μία ομοιόμορφη κατανομή και ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα

2. Για μια τέλεια κάλυψη θα χρειαστείτε 6 – 8 τρέσσες διαφορετικών διαστάσεων που θα τοποθετηθούν σε όλο το κεφάλι.

3. Το μήκος που θα επιλέξετε εξαρτάται από το πόσο μακριά θέλετε να γίνουν τα μαλλιά σας. Οι τρέσσες με μήκος 45cm φθάνουν περίπου στο «ύψος του σουτιέν» (εξαρτάται βέβαια και από το ύψος σας), οι τρέσσες με μήκος 55cm φθάνουν κάτω από το «ύψος του σουτιέν» και οι τρέσσες με μήκος 65cm φθάνουν κάτω στη μέση. (Το μήκος στις τρέσσες με σπαστό στυλ είναι 50 cm (σπαστό) και αν ισιωθεί φθάνει τα 56cm). Στη φωτογραφία η κοπέλα φορά σετ τρέσσας 6 τεμαχίων με πυκνότητα 1 σειρά μαλλί και μήκος 55cm.

4. Μπορείτε να επιλέξετε σε ποιότητα μεταξύ 100% φυσικής τρίχας remy ή απομίμησης φυσικής τρίχας. Η φυσική τρίχα μπορεί να βαφεί στο χρώμα που θέλετε (αποφύγετε μόνο τη χρήση ντεκαπάζ) και μπορείτε να την ισιώσετε ή να κάνετε μπούκλες. Η απομίμηση φυσικής τρίχας δεν μπορεί να βαφεί (θα πρέπει να βάψετε τα μαλλιάς σας στο χρώμα της τρέσσας), μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ηλεκτρική μασιά για ίσιωμα αλλά δεν γίνεται μπούκλα.

5. Δείτε το video τοποθέτησης ενός σετ 6 τεμαχίων

Δείτε προϊόντα για το style αυτό