Τηλεφωνικές παραγγελίες  +30 2310 282781

Περούκες, Τρέσες, Extensions DigiBeauty

Blog

Χτένισμα για Ρομαντικά νυφικά

Τα Ρομαντικά νυφικά θυμίζουν παλιότερες εποχές και έχουν κλασική και κομψή γραμμή. Συνηθίζεται να είναι σε ίσια γραμμή με ουρά. Αυτή η γραμμή κολακεύει ιδιαίτερα το γυναικείο σώμα και τονίζει τα μέρη που πρέπει. Είναι τέλειο να έχετε διάφανη δαντέλα στην πλάτη ή στους ώμους σας και να φαίνεται η επιδερμίδα σας.

Μπορεί επίσης να διαθέτουν δαντέλα ή κεντημένο κορσέ στην κορυφή και μια αφράτη φούστα με τούλι. Ένα άλλο είδος ρομαντικού νυφικού θα μπορούσε να διαθέτει ένα απλό τοπ με δαντέλα μια απλή φούστα, ή πλήρη μανίκια από τους ώμους και ένα επιπρόσθετο μανίκι κάτω από τον αγκώνα.

Τα ρομαντικά νυφικά ταιριάζουν ιδιαίτερα σε γάμους σε κτήματα, νησιά, ύπαιθρο όπου θα θέλετε να παρασύρετε τους πάντες σε ένα παραμυθένιο σκηνικό όπου επίκεντρο της ομορφιάς θα είστε εσείς. «Ταξιδέψτε» τους σε έναν κόσμο γεμάτο από ειδυλλιακές εικόνες, εικόνες αγάπης και εικόνες έρωτα. Για τα ρομαντικά νυφικά σας προτείνουμε χτενίσματα με αέρινες εντυπωσιακές μπούκλες με τα μισά μαλλιά κάτω και τα μισά πάνω. Δείτε το παρακάτω χτένισμα που ετοιμάσαμε για εσάς. Σε αυτό το χτένισμα χρησιμοποιούμε δύο πλούσιες (4σειρες) τρέσες για πιο πλούσιο αποτέλεσμα στις μπούκλες. Μια λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά είναι η τοποθέτηση κορώνας στο πίσω μέρος (δείτε το video στο τέλος του άρθρου)

DigiBeauty
comments powered by Disqus