Τηλεφωνικές παραγγελίες  +30 2310 282781

Περούκες, Τρέσες, Extensions DigiBeauty

Blog

Πώς να προστατέψετε Τρέσες & Extensions από τη Θάλασσα και τον Ήλιο

Ο δυνατός ήλιος, το θαλασσινό νερό και το χλώριο στην πισίνα μπορούν να βλάψουν σοβαρά τις τρέσες & extensions αλλά ακόμα και τα δικά σας μαλλιά.

Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να χαρείτε τη θάλασσα και τον ήλιο χωρίς κινδύνους:  (πατήστε πάνω στη φωτογραφία για να δείτε σε μεγέθυνση "ΣΩΣΤΕΣ" και "ΛΑΘΟΣ" συνήθειες)

1) Όσο βρίσκεστε στην πλαζ προστατευθείτε από τον ήλιο με ειδικά αντηλιακά spay μαλλιών και μη ξεχνάτε ποτέ να φοράτε το καπέλο σας.

2) Πριν μπείτε στη θάλασσα βρέξτε τα μαλλιά σας στο ντουζ , επαλείψτε τα με κάποιο ενυδατικό προϊόν (κρέμα μαλλιών, ειδικά spray κλπ) και μαζέψτε τα επάνω για να μην έρθουν σε επαφή με το νερό (θάλασσας ή πισίνας).

3) Αν θέλετε να κολυμπήσετε ή να κάνετε βουτιές χρησιμοποιήστε κολυμβητικό σκουφάκι για να τα προστατέψετε (βρέξτε τα μαλλιά σας στο ντουζ πριν φορέσετε το σκουφάκι)

3) Μόλις βγείτε από τη θάλασσα ή πισίνα ξεπλύνετε καλά τα μαλλιά σας στο ντουζ και ξεμπερδέψτε χτενίζοντας με ειδική βούρτσα και κάποιο μαλακτικό προϊόν (σημ.: μη βάζετε το μαλακτικό προϊόν στα σημεία που ενώνονται τα extensions με τα μαλλιά σας γιατί μπορεί να «χαλαρώσουν» και να βγούν).

4) Στις δραστηριότητες στην παραλία (π.χ. beachvolley, ρακέτες κλπ), στις βόλτες με μηχανές ή ανοιχτά αυτοκίνητα, στους έντονους χορούς στo beach bar και οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα μπορεί να ταλαιπωρήσει τα μαλλιά σας θυμηθείτε να τα προστατέψετε. Ο πιο απλός τρόπος είναι να τα έχετε μαζεμένα και να φοράτε καπέλο ή μαντήλι. Στο τέλος της ημέρας εφαρμόστε προϊόντα που θα τα βοηθήσουν να μην αφυδατωθούν.

Σημείωση: Στις πελάτισσές μας προτείνουμε να επισκέπτονται τα κομμωτήριά μας 2-3 φορές το μήνα για να κάνουμε έλεγχο της κατάστασης των τρεσών & extensions. Με αυτό τον τρόπο οποιαδήποτε πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπιστεί όσο είναι νωρίς.

Διαβάστε επίσης τα παρακάτω άρθρα μας:

Τρέσες μαλλιών και Hair extensions: Πώς να τα διατηρήσετε σε άριστη κατάσταση

Τρέσες μαλλιών: τι πρέπει να ξέρετε για αγορά, τοποθέτηση, περιποίηση, βαφές

Πόσα Hair Extensions τουφάκια χρειάζομαι;

Hair Extensions: Μύθοι & Αλήθειες

Εντός των καταστημάτων μας λειτουργεί χώρος κομμωτηρίου (με άδεια λειτουργίας σύμφωνα με όλες τις διατάξεις υγειονομικού ενδιαφέροντος και επαγγελματίες κομμώτριες) και παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες για τούφες extensions (τοποθέτηση, αφαίρεση, βαφή, ανταύγειες, χτένισμα, περιποίηση, αναδόμηση κλπ)

Μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα μας από τα καταστήματά μας ή το e-shop μας 

Στο παρακάτω video εξηγούμε ΤΙ ΕΙΝΑΙ τα πρόσθετα μαλλιών (Τρέσες, Extensions, Αλογοουρές, Φράντζες, Ποστίς για αραίωση, Περούκες, Ιατρικές Περούκες κλπ), ΠΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ (μόνιμα ή με clips), ΠΩΣ να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς προϊόν, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζετε για την περιποίηση.

  •  

DigiBeauty
comments powered by Disqus