Τηλεφωνικές παραγγελίες  +30 2310 282781

Περούκες, Τρέσες, Extensions DigiBeauty

Blog

Baby light hair

Baby light hair

Αν σας αρέσει ένα  φυσικό αποτέλεσμα, με λάμψη  στα μαλλιά σας,   αν έχετε βαρεθεί τις κλασσικές τεχνικές highlights, αν φοβάστε τις ριζικές αλλαγές ,  τότε αυτό που ζητάτε είναι η νέα τεχνική, που ονομάζεται  Babylights.  H εύκολη λύση για να ανανεώσετε το look σας !!

Τι είναι οι Βabylights ανταύγειες ;

Βabylights είναι οι ξανθιές, σχεδόν λευκές ανταύγειες που έχουν τα  μωρά μετά τη γέννησή τους.  Είναι ιδανικές για όσες  αγαπούν τις διακριτικές ανταύγειες που μοιάζουν με φυσικές και θέλουν να δώσουν περισσότερη λάμψη στα μαλλιά τους.  Δεν απαιτούν συχνή ανανέωση καθώς γίνονται ένα με την απόχρωση των μαλλιών σας  με έναν απόλυτα φυσικό τρόπο. 

Ταλαιπωρεί η τεχνική τα μαλλιά μου ;

Στόχος της συγκεκριμένης τεχνικής εκτός από το να δημιουργηθεί ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα,  είναι  να μην ταλαιπωρηθεί η τρίχα.

Mε  την δύναμη του OLAPLEX (όπου απαιτείται)  ως θεραπεία αλλά και μέσα στο ντεκαπάζ ή την βαφή μπορούμε να πραγματοποιήσουμε οποιαδήποτε τεχνική εργασία με απόλυτη ασφάλεια για τα μαλλιά σας !!!   Διαβάστε για  το  επαναστατικό προϊόν Olaplex εδώ

Ποια είναι η διαφορά από το Ombre ;

Η διαφορά από το ombre είναι ότι το τελικό αποτέλεσμα δείχνει απόλυτο φυσικό  σαν να  «άνοιξε»  το χρώμα των μαλλιών από τον ήλιο.

Οι Βabylights ανταύγειες είναι μόνο για ξανθιές;

Οι babylights ανταύγειες δεν απευθύνονται μόνο σε ξανθιές γυναίκες.  H τεχνική μπορεί  να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε χρώμα μαλλιών. Στις σκούρες αποχρώσεις, οι  babylights ανταύγειες θα δώσουν ένα πιο φωτεινό & λαμπερό αποτέλεσμα , τα μαλλιά θα αποκτήσουν μια  ελαφρώς ανοιχτότερη απόχρωση.

Tips  : Mε τις babylights ανταύγειες μπορείτε  να παίξετε και με δύο χρωματικούς τόνους βαφής, ένα μεσαίο και ένα πιο ανοιχτό.

Δείτε δουλειές μας με babylights εδώ 

Για περισσότερες  πληροφορίες επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα μας και ενημερωθείτε από το έμπειρο προσωπικό μας για όλες τις  νέες τεχνικές και θεραπείες  (δείτε διευθύνσεις και τηλέφωνα των καταστημάτων μας εδώ )

DigiBeauty
comments powered by Disqus