Τηλεφωνικές παραγγελίες  +30 2310 282781

Περούκες, Τρέσες, Extensions DigiBeauty

Νέα - ανακοινώσεις

Ανοίγουμε 14 Δεκεμβρίου

Από Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου λειτουργούν τα κομμωτήριά μας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο σύμφωνα με τα νέα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί από την κυβέρνηση.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις υπηρεσίες κομμωτηρίου:
1) Πριν να έρθετε είναι απαραίτητο να έχετε κλείσει ραντεβού στα τηλέφωνα των καταστημάτων που θα βρείτε εδώ https://m.digibeauty.eu/contact.asp ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook ή μέσω e-mail στο info@digibeauty.eu
2) Επειδή δεν επιτρέπεται η παραμονή πελατών σε χώρο αναμονής εντός των καταστημάτων θα περιμένετε στην είσοδο στην περίπτωση που δεν έχει ολοκληρωθεί το προηγούμενο ραντεβού
3) Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας εντός και εκτός του καταστήματος
4) Ο κωδικός που θα στείλετε στο 13033 είναι το 2

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την αγορά προϊόντων:
Αν θέλετε να αγοράσετε κάποιο προϊόν μας χωρίς να έχετε ραντεβού για υπηρεσίες κομμωτηρίου δεν μπορείτε να εισέλθετε στο κατάστημα και θα το παραλάβετε έξω από το κατάστημα σύμφωνα με τη διαδικασία click away που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και είναι η εξής:
1) Κάνετε την παραγγελία του προϊόντος είτε απευθείας από το e-shop μας www.digibeauty.eu είτε μέσω τηλεφώνου στα καταστήματα (δείτε εδώ https://m.digibeauty.eu/contact.asp ), είτε μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook, είτε μέσω e-mail στο info@digibeauty.eu
2) Πληρώνετε την αξία της παραγγελίας σας ηλεκτρονικά με κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό ή με την κάρτα σας ή με PayPal.
Σημείωση: Η πληρωμή με κάρτα είναι δυνατή εκτός από το e-shop και σε παραγγελίες μέσω τηλεφώνου / μηνύματος στο facebook / e-mail μέσω του Payment Link της Eurobank (δείτε εδώ https://www.youtube.com/watch?v=mKWfmSWTUqA&feature=emb_logo )
3) Επικοινωνείτε μαζί μας για να κλείσετε ραντεβού συγκεκριμένη ώρα και να παραλάβετε την παραγγελία σας έξω από το κατάστημά μας.
4) Σας στέλνουμε sms στο κινητό σας για την ώρα του ραντεβού
5) Στέλνετε sms στο 13033 με τον κωδικό 2
6) Σε περίπτωση ελέγχου δείχνετε τα δύο παραπάνω sms
7) Έξω από το κατάστημα κρατάτε απόσταση 2 μέτρων από τους υπόλοιπους. Η ουρά δεν πρέπει να ξεπερνά τα 9 άτομα
8) Είναι υποχρεωτική η χρήση της μάσκας και έξω από το κατάστημα
9) Αν θέλετε μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας μέσω courier στο σπίτι σας με επιβάρυνση 6 ευρώ αλλά να γνωρίζετε ότι οι εταιρείες courier δεν παραδίδουν άμεσα λόγω φόρτου εργασίας. Στην περίπτωση παραλαβής με courier μπορείτε να πληρώσετε και με αντικαταβολή (πληρωμή στον courier την ώρα της παραλαβής)

Σημείωση: Στην περίπτωση που έχετε ραντεβού στο κομμωτήριο και για την υλοποίηση του ραντεβού χρειάζεται η αγορά προϊόντος (π.χ. τοποθέτηση τρέσας ή τουφάκια extensions ή περούκας ή ποστίς κλπ) εννοείται ότι δεν θα χρειαστεί να παραλάβετε το προϊόν έξω από το κατάστημα και να σας πούμε μετά να μπείτε μέσα για το ραντεβού σας.
Θα έρθετε απευθείας μέσα στο κατάστημα την ώρα του ραντεβού σας και θα πληρώσετε μέσα στο κατάστημα το σύνολο της αξίας των υπηρεσιών κομμωτηρίου και του προϊόντος.

Για το ωράριο λειτουργίας μας από 14/12 - 31/12/2020 δείτε εδώ