Τηλεφωνικές παραγγελίες  +30 2310 282781

Περούκες, Τρέσες, Extensions DigiBeauty

Συχνές ερωτήσεις

Τι σημαίνει 100% φυσική τρίχα

Η ποιότητα «100% φυσική τρίχα» προέρχεται από φυσικά μαλλιά σκούρου χρώματος που έχουν αποχρωματιστεί και στη συνέχεια έχουν βαφεί στα χρώματα συγκεκριμένου χρωματολογίου. 

Τα προϊόντα που είναι κατασκευασμένα με «100% φυσική τρίχα» μπορεί να περιέχουν  νήματα (κλωστές), υπολείμματα βαφών, τεχνητές τρίχες.  Αυτό οφείλεται στη διαδικασία μαζικής παραγωγής των εργοστασίων.

Δήλωση περιορισμού ευθύνης

Η εταιρεία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την παράδοση των προϊόντων σε άριστη κατάσταση. Η παραλαβή του προϊόντος από κατάστημά μας, με τη φυσική παρουσία του πελάτη, σημαίνει την αποδοχή εκ μέρους του, ότι το προϊόν ήταν της αρεσκείας του.

Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της εταιρείας για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στο προϊόν, μετά την παραλαβή από τον πελάτη.

Σας προτείνουμε για τεχνικές εργασίες, επεμβάσεις και συντήρηση / περιποίηση του προϊόντος, να απευθύνεστε αποκλειστικά στα καταστήματά μας και όχι σε εξωτερικούς τεχνικούς (κομμωτές / κομμώτριες) διότι οι δικοί μας τεχνικοί έχουν την απαραίτητη γνώση, εμπειρία και υλικά για το βέλτιστο αποτέλεσμα.

 

Ενδιαφέρομαι για μεταπώληση των προϊόντων σας

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310282781 ή στείλτε e-mail στο info@digibeauty.eu

Μπορώ να παρακολουθώ τις αγορές μου;

Αν έχετε εγγραφεί ως μέλος μπορείτε να βλέπετε την καρτέλα με τις αγορές που κάνετε.

Μπορώ να αλλάξω το προϊόν μου ή να το επιστρέψω και να πάρω τα χρήματά μου πίσω;

Δικαίωμα υπαναχώρησης / Επιστροφή προϊόντος

Εάν ο πελάτης είναι φυσικό πρόσωπο (καταναλωτής) που καταρτίζει την πώληση για προσωπική χρήση κι όχι για την εξυπηρέτηση της ατομικής του δραστηριότητας, τότε δικαιούται να υπαναχωρήσει από την πώληση εντός 14 ημερολογιακών ημερών, επιστρέφοντας το προϊόν στην αρχική του κατάσταση, επιβαρυνόμενος με τα έξοδα επιστροφής, σύμφωνα με την § 10 του άρθρου 4 Ν. 2251/1994 (αφορά μόνο αγορά από απόσταση μέσω INTERNET και όχι αγορά από φυσικό μας κατάστημα)

Δικαιούστε να υπαναχωρήσετε αναιτιολογήτως από την από απόσταση πώληση εγγράφως εντός 14 ημερολογιακών ημερών επιστρέφοντας το προϊόν στην αρχική του κατάσταση. Το δικαίωμα αυτό εκκινεί από την ημέρα παραλαβής των προϊόντων και λήγει την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων από την εταιρεία. Η εντός 14 ημερολογιακών ημερών αποστολή της δήλωσης υπαναχώρησης ή αποστολή των προϊόντων, θα θεωρείται αρκετή για την εμπρόθεσμη άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης. Η δήλωση αποστέλλεται εγγράφως στα ακόλουθα στοιχεία :

Με συστημένη επιστολή προς τη «Digibeauty - ΕΙΣΑΓΩΓΗ & ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ ΙΚΕ"» με έδρα στη Θεσσαλονίκη, Γεωργίου Σταύρου 4 Τ.Κ. 54623 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα (email) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@digibeauty.eu

Τα προϊόντα επιστρέφονται με έξοδα του πελάτη ή προσκομίζονται από τον ίδιο τον πελάτη στην έδρα της επιχείρησης (Γεωργίου Σταύρου 4, 54623 Θεσσαλονίκη).

Συνέπειες υπαναχώρησης

Σε περίπτωση έγκυρης άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης, θα πρέπει να αποκατασταθεί με χρηματική αποζημίωση κάθε τυχόν απομείωση της αξίας του εμπορεύματος, μόνο στην περίπτωση και στον βαθμό που αυτή οφείλεται στη μεταχείριση του προϊόντος που εκφεύγει της ειθισμένης εξέτασης των χαρακτηριστικών και της λειτουργικότητας του προϊόντος. Ως «ειθισμένη εξέταση των χαρακτηριστικών και της λειτουργικότητας του προϊόντος», εννοείται η δοκιμή των σχετικών αγαθών, όπως αυτή είναι δυνατό να ελάμβανε χώρα και όπως συνηθίζεται σε ένα φυσικό κατάστημα.
Συγκεκριμένα για τα προϊόντα μαλλιών λόγω του γεγονότος ότι είναι ευαίσθητα και για λόγους υγιεινής ως εξέταση νοείται μόνο η φυσική εξέταση διά οράσεως και αφής και όχι η τοποθέτηση του προϊόντος στο τριχωτό της κεφαλής.

Ο πελάτης θα βαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής. Κάθε χρηματική υποχρέωση για την καταβολή ποσών (π.χ. εξόδων μεταφοράς, αποζημίωσης) θα πρέπει να εκπληρώνεται εντός 30 ημερών, εκκινώντας από τον χρόνο αποστολής της δήλωσης υπαναχώρησης από εσάς ή της επιστροφής του εμπορεύματος.

Το δικαίωμα υπαναχώρησης εκ του άρθρου 4 § 10 ν. 2251/1994 δεν εφαρμόζεται:

Στις περιπτώσεις που το τίμημα των προϊόντων έχει καταβληθεί σε φυσικό μας κατάστημα  και ταυτόχρονα, αυτά έχουν παραληφθεί από το φυσικό κατάστημα, καθώς η πώληση δεν θεωρείται ότι τελέστηκε από απόσταση.

Στις περιπτώσεις που το προϊόν είναι ειδική παραγγελία στα μέτρα του πελάτη ή τροποποιήθηκε σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη (π.χ. έγινε κούρεμα, βαφή ή οποιαδήποτε άλλη τεχνική εργασία κομμωτηρίου). 

Σε περίπτωση έγκυρης άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης και με την προϋπόθεση ότι έχει επιστραφεί το προϊόν στην εταιρεία , η αξία του προϊόντος θα επιστρέφεται στον πελάτη. Ρητώς συμφωνείται και ο πελάτης παρέχει ήδη την ανέκκλητη εντολή και συναίνεσή του προς τούτο, η εταιρεία μας να δικαιούται να παρακρατά από το επιστρεφόμενο ποσό τα έξοδα επιστροφής, τα οποία βαρύνουν τον πελάτη καθώς και τυχόν αποζημίωση σε περίπτωση καταστροφής ή απομείωσης της αξίας του προϊόντος λόγω φθοράς ή βλάβης του προϊόντος οφειλόμενης σε ενέργειες του πελάτη.

Ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που έχει επιλέξει ο πελάτης κατά την παραγγελία του θα  γίνει αντίστοιχα και η επιστροφή χρημάτων:

Για Πιστωτική κάρτα on-line η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει στην κάρτα.

Για Αντικαταβολή ή κατάθεση σε τράπεζα θα πρέπει να μας δώσετε το IBAN ενός τραπεζικού λογαριασμού, το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου όπως και την τράπεζα την οποία αφορά.

Για Paypal θα γίνεται επίστροφή μέσω Paypal.

Ρητά συμφωνείτε ότι το προϊόν δεν πρέπει να έχει υποστεί καμία μεταβολή ή φθορά ή να είναι χρησιμοποιημένο.

Χρησιμοποιημένα προϊόντα δεν επιστρέφονται για λόγους υγιεινής

Ο πελάτης θα πρέπει να επιστρέψει μαζί με το προϊόν και το νόμιμο παραστατικό αγοράς (τιμολόγιο ή απόδειξη)

Υπάρχουν άλλες χρεώσεις εκτός από αυτές που θα δω στην παραγγελία μου;

Όλες οι χρεώσεις εμφανίζονται στο «καλάθι» σας ΠΡΙΝ φτάσετε στο σημείο να πληρώσετε για να γνωρίζετε το τελικό ποσό με ακρίβεια. Δεν υπάρχουν «κρυφές χρεώσεις» και «ψιλά γράμματα»

Σε πόσες ημέρες θα παραλάβω το προϊόν μου;

Για οπουδήποτε εντός Ελλάδας θα παραλάβετε σε 2 – 5 εργάσιμες ημέρες Για Κύπρο θα παραλάβετε σε 7-11 εργάσιμες ημέρες αν επιλέξετε αποστολή με συστημένο ταχυδρομείο και σε 2-5 εργάσιμες ημέρες αν επιλέξετε αποστολή με courier Για Ευρώπη θα παραλάβετε σε 7-15 ημέρες αν επιλέξετε συστημένο ταχυδρομείο και σε 2-7 αν επιλέξετε courier.

Είναι ασφαλής η πληρωμή με την πιστωτική/χρεωστική κάρτα μου;

Είναι απόλυτα ασφαλής η πληρωμή σας μέσω κάρτας. Όταν επιλέξετε να πληρώσετε με την κάρτα σας συνδέεστε αυτόματα σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας.

Πως μπορώ να πληρώσω;

Μπορείτε να πληρώσετε με τους ακόλουθους τρόπους:
1) Αν είστε εντός Ελλάδας: ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ, ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ, PAYPAL
2) Αν είστε στην Κύπρο: ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ, ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ, PAYPAL, ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
3) Αν είστε σε χώρα της Ευρώπης: ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ, PAYPAL
4) Για χώρες εκτός Ευρώπης επικοινωνήστε στο info@digibeauty.eu