Τηλεφωνικές παραγγελίες  +30 2310 282781

Περούκες, Τρέσες, Extensions DigiBeauty

Η Εταιρεία & Καταστήματα

Στη DigiBeauty® θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων για να δώσετε μάκρος και όγκο στα μαλλιά σας σε καταπληκτικές τιμές και επαγγελματίες κομμώτριες για όλες τις τεχνικές εργασίες (τοποθέτηση, αφαίρεση, βαφή, κούρεμα κλπ)

Η DigiBeauty είναι ο απόλυτος προορισμός για Τρέσες, Extensions, Περούκες, Φράντζες, Αλογοουρές και όλα τα πρόσθετα μαλλιών.
- Το εξειδικευμένο προσωπικό μας σας βοηθά να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς προϊόν.
- Στο εργαστήριό μας μπορούμε να τροποποιήσουμε το προϊόν που επιλέξατε σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
- Στο κομμωτήριό μας τελειοποιούμε το αποτέλεσμα για το προϊόν που επιλέξατε. Επίσης, αναλαμβάνουμε όλες τις τεχνικές εργασίες όπως μόνιμες τοποθετήσεις, βαφές και styling τόσο για τα πρόσθετα όσο και τα δικά σας μαλλιά.

Το προσωπικό μας σας ενημερώνει αναλυτικά σχετικά με τις οδηγίες περιποίησης των προϊόντων. Ακόμη, σας δείχνει πως να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα “Easy2Wear”, τα οποία τοποθετούνται εύκολα από εσάς όπου κι αν βρίσκεστε.

Στόχος μας πάντα είναι να εξασφαλίζουμε ότι το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει απόλυτα.

Στη DigiBeauty όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες βρίσκονται σε ένα μέρος. Απλά πείτε μας τι θέλετε και εμείς θα φροντίσουμε για όλα τα υπόλοιπα.

Στο παρακάτω video εξηγούμε ΤΙ ΕΙΝΑΙ τα πρόσθετα μαλλιών (Τρέσες, Extensions, Αλογοουρές, Φράντζες, Ποστίς για αραίωση, Περούκες, Ιατρικές Περούκες κλπ), ΠΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ (μόνιμα ή με clips), ΠΩΣ να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς προϊόν, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζετε για την περιποίηση.

 • Διαθέτουμε τρέσες μαλλιών από φυσική τρίχα ή απομίμηση φυσικής σε στυλ Ίσιο, Σπαστό ή Σγουρό έτοιμες να τις τοποθετήσετε (μπορείτε να τοποθετήσετε μόνη σας την τρέσα πολύ εύκολα γιατί είναι με clip που κουμπώνουν στα δικά σας μαλλιά).

  Δείτε την καρτέλα «Συμβουλές» για να αποφασίσετε πιο εύκολα για το ποια τρέσα είναι κατάλληλη για εσάς.
   
 • Hair Extensions με κερατίνη σε στυλ Ίσιο, Σπαστό και Σγουρό & Extensions με clip.
   
 • Αλογοουρές από φυσική τρίχα ή απομίμηση σε στυλ Ίσιο, Σπαστό και Σγουρό έτοιμες προς τοποθέτηση (η τοποθέτηση είναι πολύ απλή και μπορείτε να την κάνετε μόνη σας). Δείτε επίσης και τις έτοιμες Πλεξούδες (φυσικές ή απομίμηση).
   
 • Φράντζες από φυσική τρίχα με τις οποίες μπορείτε να αλλάξετε στυλ χωρίς να χρειαστεί να κουρευτείτε ή να ενισχύσετε την πυκνότητα στην κορυφή του κεφαλιού σας (επίσης τις τοποθετείτε πολύ εύκολα μόνη σας).
   
 • Hair pieces (έτοιμα χτενίσματα) που τα τοποθετείτε εύκολα μόνη σας και χτενίζεστε στη στιγμή.
   
 • Περούκες από φυσική ή συνθετική τρίχα σε καταπληκτικές τιμές. Οι ιατρικές περούκες (περούκες παθήσεων) είναι κατασκευασμένες σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και φέρουν το σήμα πιστοποίησης CE - διαβάστε περισσότερα εδώ

Spot για Περούκες

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας on-line από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
Στα δύο παρακάτω videos μπορείτε να δείτε πως να παραγγείλετε στο e-shop μας από τον υπολογιστή ή το κινητό σας.

    

Μπορείτε επίσης να κάνετε τις αγορές σας από τα καταστήματά μας σε Αθήνα (Δάφνη & Περιστέρι ) - Θεσσαλονίκη (κέντρο) - Βόλο (κέντρο). 

Εντός των καταστημάτων μας λειτουργεί χώρος κομμωτηρίου (κανονικό κομμωτήριο με άδεια λειτουργίας) με επαγγελματίες κομμώτριες που μπορείτε να κάνετε όλες τις τεχνικές εργασίες (τοποθέτηση, αφαίρεση, βαφή, φλασάκια, κούρεμα, χτένισμα κλπ).

Επίσης, στα καταστήματά μας μπορείτε να φέρετε τις τρέσες σας για οτιδήποτε χρειαστείτε (βαφή, περιποίηση, αναδόμηση, χτένισμα, επιδιόρθωση, προσθήκη μαλλιού κλπ).

Δείτε φωτογραφίες με δουλειές μας στο "Χτενίσματα & Εφαρμογές"

Διαβάστε άρθρα μας με πληροφορίες για Τρέσες, Extensions κλπ στο Blog μας

Δήλωση περιορισμού ευθύνης:

Η εταιρεία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την παράδοση των προϊόντων σε άριστη κατάσταση. Η παραλαβή του προϊόντος από κατάστημά μας, με τη φυσική παρουσία του πελάτη, σημαίνει την αποδοχή εκ μέρους του, ότι το προϊόν ήταν της αρεσκείας του.

Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της εταιρείας για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στο προϊόν, μετά την παραλαβή από τον πελάτη.

Σας προτείνουμε για τεχνικές εργασίες, επεμβάσεις και συντήρηση / περιποίηση του προϊόντος, να απευθύνεστε αποκλειστικά στα καταστήματά μας και όχι σε εξωτερικούς τεχνικούς (κομμωτές / κομμώτριες) διότι οι δικοί μας τεχνικοί έχουν την απαραίτητη γνώση, εμπειρία και υλικά για το βέλτιστο αποτέλεσμα.

 

 

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

VIDEOS

Συμβουλές... επιλέξτε παρακάτω το στυλ σας