Τηλεφωνικές παραγγελίες  +30 2310 282781

Περούκες, Τρέσες, Extensions DigiBeauty

Χτενίσματα & Εφαρμογές

Ποστίς για αραίωση κορυφής + Τρέσα – Τιμή 250 EUR

 Ποστίς για αραίωση κορυφής. Δώστε όγκο στην κορυφή-μπροστά-πλαϊνά του κεφαλιού σας με το ποστίς για αραίωση κορυφής  (κωδ:VTN) Στην συγκεκριμένη περίπτωση η πελάτισσα μας αντιμετώπιζε ήπια αραίωση στην κορυφή και στο πίσω μέρος του κεφαλιού της . Ήθελε να καλύψει το πρόβλημα και να δώσει όγκο και μάκρος στα μαλλιά της. το ποστίς για αραίωση κορυφής (κωδικός VTN) έδωσε την λύση. Τοποθετήθηκε με τα κλιπ ,«γέμισε» την κορυφή , τα πλαϊνά , το πίσω μέρος του κεφαλιού και κουρεύτηκε όπως επιθυμούσε η πελάτισσα . Δείτε το ποστίς  και video εφαρμογής πατώντας εδώ Για να δώσουμε επιπλέον μάκρος και όγκο στο πίσω μέρος του κεφαλιού, τοποθετήσαμε μια τρέσα με 2 σειρές μαλλί (κωδικός TRTS3 ) . Δείτε την τρέσα και video εφαρμογής στον ακόλουθο εδώ TRTS3

Δείτε επίσης : • Όλες τις επιλογές μας σε Φράντζες: http://m.digibeauty.eu/220/Frantzes-fisiki-trixa • Ποστίς για περιπτώσεις αραίωσης ή μερικής αλωπεκίας: http://m.digibeauty.eu/221/Hairpieces-Postis-fisiki-tricha • Τρέσες φυσικές , με clips ,έτοιμες ραμμένες για να τις φορέσετε , από 30 ευρώ στον ακόλουθο σύνδεσμο http://m.digibeauty.eu/212/Human-hair-REMY Σας αρέσει η σελίδα μας και οι δουλειές που ανεβάζουμε; Γράψτε μια καλή κριτική για τη σελίδα μας εδώ http://goo.gl/wPfX5Y Ευχαριστούμε για την υποστήριξη !!!

Εντός όλων των καταστημάτων μας λειτουργεί χώρος κομμωτηρίου (με άδεια λειτουργίας σύμφωνα με όλες τις διατάξεις υγειονομικού ενδιαφέροντος και επαγγελματίες κομμώτριες) και παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες για τούφες extensions (τοποθέτηση, αφαίρεση, βαφή, ανταύγειες, χτένισμα, περιποίηση, αναδόμηση κλπ)

Μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα μας από τα καταστήματά μας ή το e-shop μας
DigiBeauty
comments powered by Disqus